Fabricants de corbates a Barcelona

Dissenyadors i fabricants de corbates a Sant Cugat del Vallès, Barcelona

Sala Roca, experiència centenària en complements de moda masculina

Si hi ha alguna cosa que marca la diferència entre l'èxit d'una empresa i una altra, i que una companyia com Boccola tingui tants anys d'experiència a l'esquena, només pot significar que les coses s'estan fent bé. Com fabricants de corbates a Barcelona ens sentim orgullosos de tot el que hem aconseguit i ens complau tenir col·laboradors tan importants com a Manufacturas Sala Roca S.A.

Des de setembre de 2013 tenim el plaer de treballar amb aquesta gran empresa com és Sala Roca, que unida a la nostra professionalitat i compromís fan que siguem els fabricants de corbates a Barcelona de referència.

fabricantes de corbata en barcelona

Llarga tradició corbatera tant a Espanya com a l'estranger

Sala Roca aglutina els pilars essencials del nostre projecte: tradició unida a la seva constant innovació, donen com a resultat un producte exclusiu i d'una qualitat insuperable al mercat tèxtil espanyol i internacional. Algunes d'aquestes innovacions es tradueixen que han patentat diversos models de corbates, com per exemple la corbata amb trau, i fins i tot han creat la patent smartie, consistent a realitzar uns senyals al llarg de la pala petita que indicaran, en fer el nus, on han de creuar-se les dues pales, així doncs la pala petita sempre quedi, proporcionalment, més curta que la gran.

Com fabricants de corbates a Barcelona, posem a la seva disposició una àmplia gamma de col·leccions de complements de moda masculina, que han estat confeccionades íntegrament a les instal·lacions de Sant Cugat del Vallès. I per donar-les-hi a conèixer, tenim una xarxa de 15 representants que cobreixen tot el territori nacional i part de l'estranger, mitjançant el nostre departament d'exportació.

Fundada l 'any 1882, és l'empresa més degana de la península i la segona més antiga d'Europa

 

BOCCOLA

BOCCOLA

BOCCOLA

DIRECCIÓ

Boccola Design

  Avenida Cerdanyola, 75, 3º ,
Sant Cugat del Vallés, 08172 , (Barcelona)

  93 172 03 29 -690 002 368