Dissenyadors de corbates a Barcelona

Dissenyadors de corbates a Barcelona de venda a l'engròs

CONEGUI'NS UNA MICA MÉS


Boccola Design es caracteritza per ser  dissenyadors de corbates a Barcelona des de 1945. Reunim una llarga tradició i experiència fabricant exclusivament corbates i una gran varietat d'accessoris de moda masculina, com mocadors, bufandes, faixins, llaços, cinturons, tirants, corbatins o armilles. Vam crear també, complements de cerimònia, articles d'uniformitat per a altres empreses o equips de futbol.
Ubicats al municipi de Sant Cugat del Vallès ens hem posicionat com els dissenyadors de corbates a Barcelona que trien les grans empreses del sector tèxtil masculí. A més a més, som especialistes dissenyant i confeccionant complements de moda per a homes, també fabriquem els nostres productes per vestir a una dona elegant i actual, com per exemple foulards, mocadors o bufandes.
La principal activitat a la qual ens dediquem, des de fa més de 60 anys, és la fabricació pròpia i posterior venda a l'engròs a clients, tant dins de tot el territori nacional, com de fora. Actuem com a majoristes i treballem sota comanda a gust del client, sempre confeccionant cada article amb teixits d'alta qualitat i innovant dia a dia en els patrons.

HISTÒRIA DE L'EMPRESA


A principis dels anys 40 del segle XX va néixer la nostra marca Boccola a Barcelona, ciutat on des de llavors es mantenen els tallers propis i els tenim en compte pel disseny i la confecció d'exclusius complements de moda per a homes. Els senyals d'identitat que ens caracteritzen són l'alta qualitat dels teixits, la passió pels detalls i el treball ben fet.
Totes les peces que comercialitzem estan elaborades amb uns patrons propis i segons la idea del client, sense oblidar el teixit d'importació, com la seda italiana, o la microfibra, que confereixen a les corbates suavitat al tacte i confort. A Boccola som dissenyadors de corbates a Barcelona que des de l'any 2013 treballem conjuntament amb l'empresa Manufactures Sala Roca. Aquesta companyia va ser fundada l'any 1882 i es caracteritza per ser degana de les corbateres espanyoles i la segona més antiga d'Europa.Excel·lent qualitat i exclusiu disseny per vestir als homes i dones més sofisticats

BOCCOLA

BOCCOLA

BOCCOLA

DIRECCIÓ

Boccola Design

  CALLE LUXEMBURGO NUMERO 2 BIS ,
Rubí, 08191, (Barcelona)

  93 172 03 29 -690 002 368