Corporatiu

COMPLEMENTOS DE CEREMONIA

Complements de cerimònia a Barcelona

Tenim més d'un centenar de teixits i models de complements de cerimònia a Barcelona, que poden ser confeccionats segons un ampli gran ventall de colors platejats, daurats, blancs o negres. A més a més, tenim patrons nous periòdicament, que podem usar per a la confecció d'armilles, corbates, corbatins, llaços i faixins. I sense oblidar, la variada gamma de caixmirs, fantasia i ratlles que aconseguiran captar totes les mirades el dia del seu casament.

 

diseñador de corbatas en barcelona

Dissenyadors de corbates a Barcelona

A Boccola fa més de 60 anys que ens dediquem al disseny, fabricació i posterior venda a l'engròs de corbates i altres complements de moda masculina. Actuem com a majoristes, nacional i internacional, i treballem sota comanda a gust del client, sempre confeccionant cada article amb teixits d'alta qualitat i innovant dia a dia en els patrons.

diseños de corbatas corporativas en barcelona

PRODUCTES CORPORATIUS

Fabriquem corbates corporatives a Barcelona amb l'anagrama de grans companyies, com Toyota, i inclús, d'equips de futbol com FC Barcelona o Reial Madrid. Des de Boccola posem tota la nostra professionalitat, amb l'última finalitat de garantir la satisfacció de cadascun dels clients que ens trien. Nosaltres ens encarreguem de tot el procés de disseny i confecció. Vostè tan sols ha d'escollir l'accessori que necessita, facilitar-nos l'anagrama i ens posarem a la feina per aconseguir el millor resultat de representació de la seva marca

 

productos oficiales fc barcelona

Productes oficials FC Barcelona i Reial Madrid

Confeccionem tot tipus de complements amb els escuts i colors dels vostres equips favorits. Disposem dels royalties oficials dels dos equips mès destacats de la lliga espanyola de futbol. Treballem per encàrrec i amb els disenys creats per el nostre equip. Dintre del nostre catàleg podreu trobar des de corbates, llaços, mocadors fins a cinturons o chalecos.

No perdi l'oportunitat de lluir els colors del seu equip favorit de la forma mès elegant.

BOCCOLA

BOCCOLA

BOCCOLA

DIRECCIÓ

Boccola Design

  Avenida Cerdanyola, 75, 3º ,
Sant Cugat del Vallés, 08172 , (Barcelona)

  93 172 03 29 -690 002 368