Complements de cerimònia a Barcelona

COMPLEMENTOS DE CEREMONIA

Complements de cerimònia a Barcelona. Gran varietat de corbates, armilles i corbatins per a vestits de nuvi.

Llueix les millors gales durant el gran dia de la teva vida

Ha arribat el dia més esperat de la teva vida i no vols que res falli. L'organització del banquet, la celebració de les noces, els convidats i els petits detalls, tot ha de ser perfecte. Sens dubte, a Boccola compartim aquest sentiment i volem aportar el nostre petit gra de sorra amb els complements de cerimònia a Barcelona que dissenyem.

Tenim una àmplia col.lecció de complements de cerimònia a Barcelona, que confeccionem de manera artesanal als tallers que tenim a Sant Cugat del Vallès. L'equip de sastres, modistes, cosidors i cosidores posen tot el seu afany per aconseguir unes peces a mida al gust del protagonista d'aquest gran dia.

Elegància i sofisticació de cap a peus

Disposem de més d'un centenar de teixits i models, amb un ampli gran ventall de colors platejats, daurats, blancs o negres. A més a més, tenim patrons nous periòdicament, que podem utilitzar per a la confecció d'armilles, corbates, corbatins, llaços i faixins. I sense oblidar, la variada gamma de caixmirs, fantasia i ratlles, tots ells, complements de cerimònia a Barcelona que aconseguiran captar totes les mirades el dia del teu casament.

Consulta el nostre catàleg de productes i descobreix un món d'elegància, a la vegada que clàssic i modern. Trobaràs tot el necessari per completar el teu vestit de nuvi: corbates, corbatins, faixins, llaços i les armilles model Boccola, Swing o Praga que distribuïm. A més a més, a cadascun d'aquests podem afegir-li vius, cordó, esquena de raió o del mateix teixit, amb o sense butxaques, acabat en recte o en bec, etc...

Fabricació a mida i per talles especials

 

BOCCOLA

BOCCOLA

BOCCOLA

DIRECCIÓ

Boccola Design

  Avenida Cerdanyola, 75, 3º ,
Sant Cugat del Vallés, 08172 , (Barcelona)

  93 172 03 29 -690 002 368