Accessoris de moda per a homes a Sant Cugat del Vallès

Accessoris i complements de moda per a homes a Barcelona

Exquisida qualitat i disseny exclusiu marquen les claus de l'elegància, la sofisticació i bon vestir.

A Boccola perseguim que cada client que porti un dels accessoris de moda per a homes a Sant Cugat del Vallès que dissenyem, destaqui i brilli per sobre de la resta. Confeccionem una àmplia gamma de productes en els quals imprimim el nostre segell personal.

SELECCIÓ DELS PRINCIPALS ARTICLES

  • Corbates:
   De seda italiana, microfibra o un altre teixit; de pala ampla o estreta. Triï el seu disseny favorit. Sens dubte un dels accessoris de moda per a homes a Sant Cugat del Vallès que no pot faltar a cap armari.
   Des del nostre departament de I+D hem patentat un nou model de corbata amb trau, que consisteix a aplicar a la pala petita tres traus, amb el que permet botonar la corbata a la camisa, impedint que aquesta es mogui o es voltegi.
   A més a més, dins de l'afany que mostrem per millorar dia a dia, acabem de presentar al mercat una altra patent: smartie, que consisteix en uns senyals al llarg de la pala petita que indicaran, en fer el nus, on han de creuar-se les dues pales, així doncs la pala petita sempre quedi, proporcionalment, més curta que la gran.
  • Bufandes:
   Els millors i més moderns dissenys per a home i per a dona, confeccionats amb teixits suaus, ideals per als dies més freds d'hivern.
  • Mocadors: Disposem d'una col·lecció molt variada de mocadors, tant per a home com per a dona, amb diferents teixits com la microfibra, cotó o seda. Dins de la nostra col·lecció d'accessoris de moda per a homes a Sant Cugat del Vallès, cal destacar la gamma de llisos imprescindibles i dissenys fantasia, caixmirs o estampats.
  • Complements de cerimònia:
   Dissenyem i confeccionem corbates, corbatins, armilles, faixins i altres accessoris per completar vestits de nuvi.
  • Peces corporatives:
   Elaborem peces per a promocions publicitàries i imatge corporativa d'empreses, com Toyota. Imprimim l'anagrama a les corbates o peces que ens encarreguen.
  • Productes llicenciats:
   Tenim les llicències oficials d'equips de futbol, com el FC Barcelona i Reial Madrid.

Contacti amb nosaltres si necessita fer un encàrrec de accessoris de moda per a homes a Sant Cugat del Vallès. Atendrem la seva petició al més aviat possible i l'hi farem arribar en un termini màxim de 48 hores.

Les nostres marques: Boccola, Sala Roca 1882 i Josep Abril, diferents però complementàries.

 

BOCCOLA

BOCCOLA

BOCCOLA

DIRECCIÓ

Boccola Design

  CALLE LUXEMBURGO NUMERO 2 BIS ,
Rubí, 08191, (Barcelona)

  93 172 03 29 -690 002 368